۱۳۹۰ اردیبهشت ۲۴, شنبه

تنوع غذا

در ساليان قبل در اكثر وزارتخانه ها و اداره ها منجمله وزارت  طراحی سایت جهاد كشاورزي تنها به ارائه يك نوع غذاي روزانه اقدام مي گرديد كه تنوع لازم را نداشته و افراد ملزم به استفاده از آن بوده اند .با انجام طرح پرداخت نقدي يارانه غذا علي رغم  صرفه جوئي هاي طراحی سایت اقتصادي فراوان زمينه براي ايجاد تنوع غذائي جهت ارائه غذا در سلف سرويس ها ايجاد گرديد و به جهت رعايت تنوع غذائي وبا عنايت به خواسته مشتريان با اينكه ايجاد  طراحی سایت تنوع غذائي باعث بروز مشكلاتي در طبخ و توزيع غذاي با حجم بالا و افزايش نيروهاي مورد نياز ؛ وسائل و تجهيزات و ساير مسائل مي باشد ؛ اقدامات ذيل صورت پذيرفته است: طراحی سایت
     
1:ارائه چهار طراحی سایت نوع غذاي روزانه كه در تنظيم برنامه غذائي سعي مي گردد از تركيب غذاهاي داراي برنج و غذاهاي خوراكي استفاده گردد و نيز تركيب گوشت قرمز و سفيد نيز لحاظ گردد. طراحی سایت
2:ارائه سبزي و صيفي طراحی سایت جات در كنار غذاهاي خوراكي مانند هويج ؛ كدو ؛جعفري ؛كلم و....وبرنامه ريزي براي ايجاد تغيير و تنوع مداوم در اين اقلام.
3:ارائه ماهي بطور هفتگي در منوي غذائي . طراحی سایت
4: ارائه پلوي مخلوط با سبزي و صيفي مانند سبزي پلو ؛باقالي پلو و...حداقل يكبار در هفته. طراحی سایت
5:ارائه روزانه جوجه كباب به صورت چلو و خوراك  براي افرادي كه فقط از گوشت سفيد استفاده مي نمايند. طراحی سایت
6: ارائه انواع مخلفات غذا در سلف سرويس نظير سالاد ،ماست،دوغ ؛دلستر و...در سلف سرويس و عدم ارائه نوشابه هاي گاز دار به دليل مضرات آن. طراحی سایت
7: برنامه ريزي به جهت ارائه غذاي رژيمي با استفاده از سبزيجات خام و پخته و غذاهاي بخار پز. طراحی سایت

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر